CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden deze zo spoedig mogelijk ...

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

SLUIT ✕

Ervaren, professioneel en gedreven

Barbara Smeenk en Daisy Buijs stellen zich aan u voor: “We bieden bewindvoering met een menselijk gezicht, werken persoonlijk en nemen de tijd voor onze cliënten. Wanneer dat haalbaar is, werken wij samen met de cliënten toe naar zelfredzaamheid in de toekomst.”

Barbara Smeenk

Barbara is 15 jaar werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening waarna zij besloot om als vrijwilliger te gaan werken bij de schuldhulpverlening. Dit werk gaf haar zo veel voldoening dat zij de stap zette naar de professionele schuldhulpverlening. Hiervoor volgde ze de opleidingen Budgetcoach, Professioneel schuldhulpverlenen en Bewindvoerder.
Barbara is dynamisch, gedreven en to the point. Dankzij haar uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden weet zij haar weg op alle niveaus te vinden.

Daisy Buijs

Daisy heeft in 2013 haar diploma maatschappelijke zorg behaald. Tijdens deze opleiding heeft zij vooral geleerd om met verschillende doelgroepen te werken. De juridische richting sprak Daisy echter ook erg aan. Derhalve is Daisy direct na het afronden van de studie maatschappelijke zorg, de opleiding juridisch medewerker gaan volgen, welke zij in 2016 met succes heeft afgerond. Tijdens deze opleiding heeft Daisy door middel van een stage ervaring opgedaan bij een incassobureau. Na hier anderhalf jaar werkzaam te zijn geweest, waarvan 1 jaar als stagiair en een half jaar als fulltime werknemer, kreeg zij begin 2017 de kans om als Assistent Bewindvoerder aan de slag te gaan bij een bewindvoerderskantoor. Daisy is ambitieus, en werd na kennis opgedaan te hebben in de praktijk en tal van opleidingen en cursussen in 2021 benoemd  tot volwaardig Bewindvoerder. Kenmerkend voor Daisy is dat zij erg gedreven en zeer klantgericht is, iets wat in haar functie goed van pas komt.